Модернізація котка для комунальних підприємств - Курило, Владислав Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Об’єкт дослідження – малогабаритний дорожній коток. Мета роботи – розробка малогабаритного дорожнього котка. Метод дослідження – аналітично-графічний. У роботі розглянуто питання, які пов’язані із визначенням та проектуванням модернізованої конструкції дорожнього котка. Проведено огляд конструкцій вітчизняних та зарубіжних малогабаритних котків. Визначені основні переваги, недоліки та напрямки розвитку малогабаритних котків. На основі проведеної роботи запропонована нова конструкція машини. В роботі проведено розрахунки, що підтверджують надійність і працездатність конструкції. В розділ охорони праці приведено заходи по створенню нормальних та нешкідливих санітарно-гігієнічних норм праці та заходи по забезпеченню безпечних умов праці.
Keywords: вібратор; конструкція; міцність; продуктивність