Дослідження зміни трибологічних властивостей моторної оливи SAE 10W-40 при експлуатації - Джанимов, Еміль Гурбан Огли (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В дипломній роботі розглянуто класифікацію моторних олив та методів визначення якості оливи. Отримані результати зміни трибологічних властивостей моторної оливи SAE 10W-40 при експлуатації автомобілів.
Keywords: МОТОРНА ОЛИВА; ТРИБОЛОГІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ; ЕКСПЕРИМЕНТ; АВТОМОБІЛЬ; ЕКСПЛУАТАЦІЯ