Удосконалення системи доставки автомобілів з Румунії в Україну за участі ТОВ "СОЛЛІ ПЛЮС ХАРКІВ" - Шевченко, Денис Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У роботі розглядаються питання підвищити ефективність системи постачання вантажів у напрямку Румунія – Україна за рахунок зниження сумарних витрат на доставку та часу на доставку. Розглянуто існуючу схему доставки вантажів у міжнародному сполученні Румунія – Україна. У зв`язку з ситуацією, що утворилась на кордоні України та Польщі існуюча схема доставки, де автомобілі транспортувались через Польщу і певний проміжок часу зберігались на складі тимчасового зберігання, втратила свою ефективність. У роботі запропоновано альтернативний варіант схеми доставки з використанням іншого маршруту та перетином іншого пункту пропуску. Визначено витрати на постачання для кожної схеми. Отримано економічний ефект.
Keywords: витрати; маршрут; пункт пропуску; схема доставки; час доставки