Використання підходу «перевернутий клас» у навчанні іноземних мов у техніч-ному ЗВО - Саєнко, Н. В.; Saienko, N. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті визначено потенціал підходу «перевернутій клас» у навчанні іноземних мов у технічному ЗВО, розкрито сутність підходу, виявлено його переваги й недоліки в іншомовній підготовці, описано досвід роботи із застосуванням цього підходу і його результати.
The use of a «flipped classroom» approach in teaching foreign languages to technical university students
Keywords: підхід «перевернутий клас»; студенти університету; іншомовна підготовка; flipped classroom approach; teaching foreign languages; university students