Вдосконалення системи управління логістичними транспортними потоками підприємства - Калашник, Михайло Олександрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В роботі досліджено теоретичні засади управління логістичними транспортними потоками; проаналізовано діючу систему управління транспортними потоками підприємства; розроблено методику оцінки системи управління логістичними транспортними потоками підприємства; розроблено план заходів щодо оптимізації маршрутів руху транспортних засобів; розраховано економічну ефективність від запропонованих заходів.
Keywords: управління; персонал підприємства; мотивація; система управління персоналом