Інформаційні контрольно-діагностичні системи сучасних транспортних засобів - Сєріков, Георгій Сергійович; Сєрікова, Ірина Олексіївна; Смирнов, Олег Петрович; Борисенко, Анна Олегівна; Serikov, Georgy; Serikova, Irina; Smirnov, Oleg; Borisenko, Аnna; Сериков, Георгий Сергеевич; Серикова, Ирина Алексеевна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2020)
Розглянуті інформаційні контрольно-діагностичні системи сучасних транспортних засобів. Особлива увага приділена контрольно-вимірювальним приладам та засобам бортової діагностики, інформаційним системам гібридних транспортних засобів. Показані інформаційні системи Honda CR-Z та Chevrolet Volt.
Information control and diagnostic systems of modern vehicles
Информационные диагностические контрольно современных системы транспортных средств
Keywords: транспортний засіб; інформаційна система; контрольно-діагностичні системи; вимірювальні прилади; бортова діагностика; vehicle; information system; control and diagnostic systems; measuring instruments; on-board diagnostics; транспортное средство; информационная система; контрольно-диагностические системы; бизмерительные приборы; ортовая диагностика; 629.423.32; 10.30977/VEIT.2020.17.0.62