Модернізація конструкції кранового ходового колеса - Фідровська, Н. М.; Слепужніков, Є. Д.; Чернишенко, О. В.; Перевозник, І. А.; Fidrovska, N.; Slepuzhnikov, E.; Chernyshenko, A.; Perevoznyk, I. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У статті розглянуто модернізацію конструкції ходового колеса за рахунок введення пружного елемента. Зменшення силових і пружних факторів у модернізованому ходовому колесі пояснюється тим, що застосування пружного кільця приводить до зростання жорсткості згину зовнішнього кільця оболонки.
Modernization of the construction of the crane traveling wheel
Keywords: гумова вставка; динамічні навантаження; тришарова конструкція; вібраційні навантаження; rubber insert; dynamic loads; three-layer shell; vibration loads; 521.874; 10.30977/BUL.2219-5548.2021.95.0.107