Ресурсо- та енергозбереження : курс лекцій з дисципліни - Душкін, Станіслав Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2026)
Курс лекцій розроблено відповідно вимог освітньо-професійної програми «Екологічна безпека» другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю Е2 Екологія під навчальне аудиторне навантаження 16 годин (8 лекцій). Зміст лекцій відповідає робочій програмі навчальної дисципліни ОК 6 «Ресурсо- та енергозбереження» 2026 р.
Keywords: екологічна безпека; ресурсозбереження; енергозбереження; екологія; сталий розвиток; раціональне природокористування; енергоефективність; освітньо-професійна програма; магістратура; 628.477.6:[629.33:620.9]