Проект поста контролю гальмівної системи легкових автомобілів Hyundai Getz на міській СТО - Куценко, Єгор Іванович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Об’єкт дослідження – кузов та салон автомобіля. Мета роботи – покращення якості надання послуг з підтримки загального зовнішнього вигляду автомобіля, за рахунок проведення прибирально-мийних робіт на спеціалізованої дільниці та с використанням сучасного обладнання. Метод дослідження – математичний розрахунок виробничої програми та моделювання проектних рішень у програмі САПР. В проекті запропоновано варіант станції технічного обслуговування и приміщення прибирально-мийних робіт. У ході проектування проведено технологічний розрахунок сервісної зони, спроектовано ділянку прибирально-мийних робіт, оснащену сучасним технологічним обладнанням, розроблено технологію очищення кузова та салону автомобіля, розроблено заходи охорони праці та техніки безпеки. У заключній частині проекту наведено техніко-економічну оцінку проектних рішень за питомими показниками.
Keywords: станція технічного обслуговування; щоденне обслуговування; технічне обслуговування; ділянка; пост; діагностика; мийка; устаткування