Дослідження впливу плазмового покриття на стійкість металевих форм - Путівський, А. О.; Putivskyi, A. O. (Харківський національний автомобільно-дорожній універститет, 2024)
Запропоновані сталі, що можуть замінити сталь 3Х2В8 за термічною витривалістю. Встановлено, що нанесення плазмового покриття суттєво підвищує експлуатаційні характеристики сталей-замінників.
The investigation of influence of plasma`s coating on the stability
Keywords: термічна витривалість; корозійна стійкість; кількість термоциклів; плазмове покриття.; hermal endurance; corrosion resistance; the number of thermal cycles; plasma coating.; 621.785