Обліково-аналітичне забезпечення управління витратами виробництва на підприємстві - Рочева, Ганна Володимирівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Робота складається зі вступу, чотирьох розділів, висновків, переліку посилань та додатків. В першому розділі розглянуто нормативно-правове забезпечення, сутність та класифікацію витрат. У другому розділі надано організаційно-економічну характеристику підприємства, досліджено облікову політику та проведено фінансовий аналіз підприємства графічним та коефіцієнтним методами. У третьому розділі проаналізовано особливості обліку витрат та методи управління ними. В останньому - запропоновано ефективні методи оптимізації обліку на підприємстві за рахунок підвищення рівня облікової інформації та впровадження системи електронного документообігу.
Keywords: облік; витрати; аналіз; оптимізація; ефективність; підприємство; управління