Підвищення ефективності системи постачання швидкопсувних вантажів в напрямку Республіка Польща-Україна - Жуков, Вадим Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У роботі запропоновано альтернативний варіант схеми доставки з перетином іншого пункту пропуску. Визначено витрати на постачання для кожної схеми з врахуванням додаткових витрат, які утворюються під час очікування в черзі в пунктах пропуску. Отримано економічний ефект.
Keywords: витрати; маршрут; пункт пропуску; схема доставки; час доставки; швидкопсувний вантаж