Інформаційна технологія вибору хмарних сервісів для організації - Кудирко, Софія (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Проведено аналіз проблеми впровадження хмарних сервісів; проведено огляд ринку хмарних сервісів України; проведено аналіз критеріїв, які використовуються для вибору хмарних сервісів; розроблено інформаційну технологію впровадження хмарних сервісів для організації; проведено аналіз методів прийняття рішень в умовах невизначеності; отримав подальший розвиток модифікований метод TOPSIS, шляхом його поширення на новий клас об’єктів  вибір хмарного сервісу для організації; наведено приклад використання модифікованого методу TOPSIS.
Keywords: інформаційна технологія; експертні методи; критерії; матриця попарних порівнянь; метод topsis; хмарні сервіси