Вдосконалення методики діагностування основних компонентів електронних систем керування процесом гальмування легкових автомобілів - Ребров, Олександр Євгенійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Мета дослідження – вдосконалення методики діагностування основних компонентів електронних систем керування процесом гальмування легкових автомобілів. Об’єкт дослідження – процес дистанційної електронної діагностики систем легкових автомобілів в процесі експлуатації. Предмет дослідження – побудова алгоритму технічного обслуговування легкових автомобілів з використанням інструментів дистанційної електронної діагностики. В кваліфікаційній розглянуто вплив електронних систем керування рухом транспортного засобу на гальмування. Обґрунтовано умови функціонального застосування електронних гальмівних систем автомобілів. Удосконалено методику діагностування основних компонентів електронних систем керування процесом гальмування.
Keywords: легковий автомобіль; сучасні електронні системи керування; електронні інформаційні системи; дистанційна електронна діагностика; гальмова система