РОЗРАХУНОК НАПРУЖЕНО-ДЕФОРМОВАНОГО СТАНУ ПРОСТОРОВОЇ СТРИЖНЕВОЇ МЕТАЛОКОНСТРУКЦІЇ - Ярижко, О. В.; Полянський, К. М.; Пенкіна, Н. П.; Ярыжко, А. В.; Полянский, К. М.; Пенкина, Н. П.; Yaryzhko, A.; Polanski, K.; Penkina, N. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2016)
Наведено приклад створення й аналізу просторової стрижневої конструкції секції основної балки будівельного підйомника за допомогою САПР Autodesk Inventor. Обґрунтовано вибір виду поперечного перерізу стрижнів секції та наведено результати аналізу їх напружено-деформованого стану.
РАСЧЕТ НАПРЯЖЕННО-ДЕФОРМИРОВАННОГО СОСТОЯНИЯ ПРОСТРАНСТВЕННОЙ СТЕРЖНЕВОЙ МЕТАЛЛОКОНСТРУКЦИИ
CALCULATION OF STRESS-STRAIN STATE SPATIAL ROD METAL CONSTRUCTIONS
Keywords: будівельний підйомник; стрижнева конструкція; Inventor; генератор рам; напружено-деформований стан; строительный подъемник; стержневая конструкция; напряженно-деформированное состояние; construction elevators; rod design; frame generator; stress-strain state; 621.874