Вплив добавок Iterlene на властивості в’язких бітумів - Пиріг, Ян Іванович; Галкін, Андрій Володимирович; Новаковська, Вікторія Яківна; Роман, Павло Сергійович; Pyrig, Yan; Galkin, Andrii; Novakovska, V.; Roman, Pavlo (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
У статті наведені експериментальні дані щодо впливу адгезійних добавок Iterlene на властивості в’язкого дорожнього бітуму. Розглянуто вплив добавок з різним типом хімічної будови на зчеплюваність бітуму з поверхнею мінеральних матеріалів та на зміну властивостей бітуму після старіння за різними методами. Встановлено, що найбільший вплив на адгезійні властивості бітуму має силанова добавка Iterlene SL/100-Plus.
Effect of Iterlene adhesion promoters on pavement bitumen properties
Keywords: адгезійна добавка; бітум; зчеплюваність; термостабільність; старіння; adhesion promoter; bitumen; adhesion; thermal stability; hardening; 665.775+539.612; 10.30977/BUL.2219-5548.2022.96.0.131