Підвищення ефективності функціонування логістичної системи підприємства ТОВ «АВТОГРАД Mitsubishi» - Полєвой, Назар Олегович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В дипломній роботі було розглянуто заході які спрямовані на підвищення функціонування логістичної системи підприємства. Розраховано модель визначення оптимального розміру замовлення при незалежному та багатономенклатурному замовленні, а також по системі кратних періодів з орієнтацією на підвищення ефективності функціонування даного підприємства.
Keywords: авс-аналіз; xyz-аналіз; багатономенклатурна поставка; витрати; запаси