Оцінка ефективності функціонування логістичної системи приватного підприємства «АЛЬБІОН» - Праник, Андрій Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломної роботі розглянуто питання підвищення ефективність функціонування системи приватного підприємства «АЛЬБІОН». Запропонована методика використання якої можливо підвищити ефективності функціонування логістичної системи приватного підприємства «АЛЬБІОН». Запропонована модель визначення оптимального розміру замовлення при різних обмеженнях. Впровадження запропонованої методики дозволить отримати економічний ефект.
Keywords: витрати; запаси; оптимальний інтервал поставок; АВС-аналіз