Облік і аудит фінансових результатів діяльності автотранспортного підприємства - Сітніков, Олександр Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Вивчено сутність та значення фінансових результатів як економічної та облікової категорії. Розкрито основні характеристики поняття «фінансові результати» та особливості їх класифікації. Розглянуто організаційну характеристику ТОВ «Заммлер Україна» та проведено аналіз його фінансових результатів діяльності. Досліджено практику обліку і аудиту фінансових результатів діяльності автотранспортного підприємства, Обґрунтовано пропозиції з удосконалення обліку фінансових результатів діяльності ТОВ «Заммлер Україна».
Keywords: облік; аудит; фінансовий результат; аналіз; прибуток; збиток; рентабельність; діяльність підприємства