Розробка методу прогнозування зміни гальмівних властивостей транспортних засобів - Мешхур, Маруан (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Виконано аналіз вимог, пропонованих до гальмового керування транспортних засобів і здійснена оцінка їх стабільності параметрів процесу гальмування. Розроблено метод прогнозування стабільності вихідних характеристик гальмового управління транспортних засобів.. Результати роботи можуть бути використані в навчальному процесі і при проектуванні гальмового керування транспортних засобів різної маси.
Keywords: ТРАНСПОРТНИЙ ЗАСІБ; ГАЛЬМОВИЙ ШЛЯХ.; ГАЛЬМОВЕ КЕРУВАННЯ; СТАБІЛЬНІСТЬ ПРОЦЕСУ ГАЛЬМУВАННЯ; ЕФЕКТИВНІСТЬ ГАЛЬМУВАННЯ; ГАЛЬМОВІ МЕХАНІЗМИ