Веб-рішення для моніторингу каталогів постачальників автомобільної продукції. Частина 2. Пошук та основна інформація по комплектуючим автомобіля - Рафальський, Олександр Юрійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В процесі виконання було проведено аналіз проектів конкурентів, в результаті якого було виявлено, який контент найбільш прийнятий, як він оформлений, переваги та недоліки існуючих проектів. Проектування сайту проведено на основі аналізу цільової аудиторії, визначених типових персонажів та їх сценаріїв. Створено прототип основних сторінок сайту, який визначає майбутній інтерфейс і дизайн. Проаналізована функціональність сайту з точки зору юзабіліті.
Keywords: INTERNET; ВЕБ-САЙТ; GOOGLE ADS; MIND MAPS; UI/UX