Роль интеллектуальных транспортных систем в развитии транспортной инфраструктуры городов и регионов - Алексеев, О. П.; Алексеев, В. О.; Ковтунов, Ю. А.; Пронин, С. В.; Жиденко, М. А.; Жуковская, И. Н.; Алексєєв, О. П.; Алексєєв, В. О.; Пронін, С. В.; Жуковська, І. Н.; Alekseev, O.; Alekseev, V.; et al. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2013)
Проведен анализ роли информационно-коммуникационных технологий и интеллектуальных средств в развитии транспортной инфраструктуры городов и регионов.
Роль інтелектуальних транспортних систем у розвитку транспортної інфраструктури міст і регіонів
Role of intelligent transport systems in transport infrastructure development of cities and regions
Keywords: информационно-коммуникационная технология; интеллектуальные транспортные системы; автомобильный транспорт; транспортная инфраструктура; интернет; інформаційно-комунікаційна технологія; інтелектуальні транспортні системи; автомобільний транспорт; транспортна інфраструктура; інтернет; Information and communication technologies; intelligent transport systems; road transport; transport infrastructure; the Internet; 656.13