ДЕЯКІ АСПЕКТИ ЗБЕРЕЖЕННЯ ПРАЦЕЗДАТНОСТІ І ПРОФІЛАКТИКА ПЕРЕВТОМЛЕННЯ ВИКЛАДАЧІВ - Писарєв, А. В.; Лазутський, А. Ф.; Тузиков, С. А.; Табуненко, В. О.; Писарев, А. В.; Лазутский, А. Ф.; Тузиков, С. А.; Табуненко, В. А.; Pisarev, A.; Lazutskyi, A.; Tuzikov, S.; Tabunenko, V. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2012)
Розглянуто основні причини та наслідки виникнення перевтомлення викладачів, визначено основні шляхи збереження працездатності і профілактики перевтомлення.
НЕКОТОРЫЕ АСПЕКТЫ СОХРАНЕНИЯ ТРУДОСПОСОБНОСТИ И ПРОФИЛАКТИКА ПЕРЕУТОМЛЕНИЯ ПРЕПОДАВАТЕЛЕЙ
SOME ASPECTS OF PRESERVING WORKING CAPACITY AND PREVENTING OVERFATIGUE OF TEACHERS
Keywords: працездатність; втомлення; перевтома; організація розумової праці; профілактика; трудоспособность; утомление; переутомление; организация умственного труда; профилактика; working capacity; fatigue; overfatigue; organization of intellectual labour; preventive measures; 373.24:613.954