Технологія та організація експлуатаційних заходів на ділянці км. 94+000 ÷ км. 114+000 автомобільної дороги Харків – Сімферополь – Алушта – Ялта - Комісаренко, Ілля Миколайович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
В проєкті виконаний аналіз природно-кліматичних умов району експлуатації; аналіз експлуатаційного стану ділянки автомобільної дороги; обґрунтування видів та розрахунок об'ємів робіт; експлуатаційне утримання ділянки автомобільної дороги; розроблені технології виконання ямкового та капітального ремонтів, а також технологічні схеми для всіх видів робіт; контроль якості виконання робіт; охорона праці та навколишнього середовища.
Keywords: Експлуатаційний стан; утримання; асфальтобетон; капітальний ремонт; вибоїни; поточний ремонт; снігозахист; охорона праці