Математична модель технології управління транзитними вантажопотоками міжнародного транспортного коридору «південь–захід» - Нагорний, Є. В.; Орда, О. О.; Литвиненко, А. Г.; Нагорный, Е. В.; Орда, А. А.; Литвиненко, А. Г.; Nahorniy, Ye.; Оrda, O.; Litvinenko, A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Проведено аналіз існуючих моделей управління вантажопотоками в рамках міжнародних транспортних коридорів. Побудовано структуру нейронної мережі з прямим поширенням для прогнозування обсягу вантажопотоку по МТК «Південь–Захід». Для вирішення задачі по вибору раціональної транспортно-технологічної схеми доставки вантажів у контейнерах запропоновано інтегрований критерій. Запропоновано математичну модель технології управління транзитними вантажопотоками міжнародного транспортного коридору «Південь–Захід».
Математическая модель технологии управления транзитными грузопотоками международного транспортного коридора «Юг–Запад»
Mathematical model of the technology of transit cargo flows’ management within the international transport corridor «South – West»
Keywords: контейнер; вантажопотік; технологія управління; нейронна мережа; «перша та остання милі»; міжнародний транспортний коридор «Південь–Захід»; международный транспортный коридор «Юг–Запад»; технология управления; нейронная сеть; «первая и последняя мили»; cargo flow; container; forecast; Neural Network; risk; ”first and miles”; international transport corridor «South-West»; 656.073.7; 10.30977/АТ.2219-8342.2019.44.0.54