Розробка станції технічного обслуговування автомобілів категорії М1 - Рижков, Артем Ігорович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Мета проекту - розробити станцію технічного обслуговування автомобілів категорії М1, оснащену сучасним технологічним устаткуванням. Об'єкт дослідження: система технічного обслуговування автомобілів категорії М1.Предмет дослідження – процес обслуговування та ремонту автомобілів. Основні завдання: - виконати технологічний розрахунок станції технічного обслуговування автомобілів категорії М1; - вибрати технологічне встаткування з сучасними характеристиками; - розрахувати площі виробничих і допоміжних приміщень, стоянок автомобілів тощо; - спланувати станцію технічного обслуговування категорії М1. У проекті виконано технологічний розрахунок станції технічного обслуговування автомобілів категорії М1 , представлено сучасні методи та способи їх діагностики, обслуговування та ремонту.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; ЕКСПЛУАТАЦІЯ; ДІАГНОСТИКА; ОБСЛУГОВУВАННЯ; РЕМОНТ; НЕСПРАВНІСТЬ