Прогнозування залишкового ресурсу гібридної силової установки автомобіля - Сізьков, Юрій Михайлович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Метою дипломної роботи є дослідження методів прогнозування залишкового ресурсу гібридних силових установок з використанням штучного інтелекту. Об'єктом дослідження є процес визначення робочих характеристик функціональних систем гібридної силової установки автомобіля. Предметом дослідження є методи визначення ефективної роботоздатності гібридної силової установки на етапі експлуатації. В роботі наведено аналіз стану та перспективи розвитку гібридних силових установок транспортних засобів, а також теоретичне обґрунтування метода прогнозування залишкового ресурсу гібридної силової установки на підставі нейромережевої моделі.
Keywords: ГІБРИДНА СИЛОВА УСТАНОВКА; РЕСУРС; ТЕХНІЧНИЙ СТАН; ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ; АВТОМОБІЛЬ; МЕТОД.