Експертиза з визначення та аналізу швидкості руху транспортних засобів - Корчан, Н. С.; Варлахов, В. О.; Ольхов, В. С.; Korchan, N.; Varlahov, V.; Olhov, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
Викладено проблеми, які виникають в судовій автотехнічній експертизі при визначенні швидкості руху транспортних засобів на момент дорожньо-транспортної пригоди. Запропоновано спосіб визначення швидкості транспортних засобів шляхом дослідження електронного блоку керування автомобілем, що обладнаний системою додаткових засобів пасивної безпеки.
Экспертиза по определению и анализу скорости движения транспортных средств
Examination of the definition and analysis of speed vehicles
Keywords: автомобіль; автотехнічна експертиза; автомобільна електроніка; швидкість транспортного засобу; інтелектуальна система; автомобиль; автотехническая экспертиза; автомобильная электроника; скорость транспортного средства; интеллектуальная система; car; vehicle speed; motor-vehicle expert; automotive electronics; intelligent system; 656.11