Удосконалення доставки будівельних вантажів компанією «Бізон-Транс». Частина 2. Розробка ефективної технології доставки сипких вантажів в місті Черкаси - Профатило, Данило Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
Рекомендації по впровадженню: Керівництво компанії «Бізон-Транс» прийняло до розгляду питання про впровадження результатів в 2026 році. Область застосування: Результати розробки можуть бути використані в організації роботи компаній, які надають послуги по організації доставки сипких вантажів за допомогою автомобільного транспорту в міському сполученні.
Keywords: технологія; доставка; сипкий вантаж; маршрут; автомобіль; економічний ефект