Використання геоінформаційної системи Google Earth Pro для побудови цифрової моделі місцевості. Частина 2. Побудова цифрової моделі місцевості у програмному комплексі AutoCAD Civil 3D - Бєлов, Олександр Олексійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
У дипломному проекті було докладно розглянуто нормативно-правову базу для геодезичних та топографічних робіт, здійснено подальшу обробку даних взятих з програмного комплексу Google Earth Pro, проведено аналіз програмних комплексів у галузі геодезії та їх функціональних можливостей на світовому ринку, створено цифрову модель ситуації у двовимірному просторі.
Keywords: топографо-геодезичне знімання; цифрова модель ситуації; геоінформаційна система; програмні комплекси; система автоматизованого проектування; поверхня