Розрахункові співвідношення пласкої індукторної системи з масивними котушками біфіляра - Батигін, Ю. В.; Шиндерук, С. О.; Гаврилова, Т. В.; Балбекін, І. А.; Батыгин, Ю. В.; Шиндерук, С. А.; Гаврилова, Т. В.; Балбекин, И. А.; Batygin, Y. V.; Shinderuk, S. O.; Gavrilova, T. V.; Balbekin, I. A. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2019)
Вперше запропонована пласка індукторна система, де багатовитковий соленоїд-індуктор розміщено між гілками масивної біфілярної котушки, в обмотках якої індукується потужний струмовий імпульс за умов мінімального впливу його поля на електромагнітні процеси в соленоїді-індукторі. Мінімальний вплив імпульсу пояснюється тим, що струми, індуковані в обмотках біфіляра, є рівними і односпрямованими.
Расчётные соотношения плоской индукторной системы с массивными катушками бифиляра
The calculated ratios of flat inductor system with massive bifilary
Keywords: пласка індукторна система; соленоїд-індуктор; масивна біфілярна котушка; електромагнітні процеси; струмовий імпульс; плоская индукторная система; соленоид-индуктор; массивная бифилярная катушка; электромагнитные процессы; токовый импульс; flat inductor system; solenoid-inductor; massive bifilar coil; electromagnetic processes; current pulse; 621.318; 10.30977/BUL.2219-5548.2019.87.0.85