Експлуатаційні матеріали : конспект лекцій з дисципліни : для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Наглюк, М. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
У конспекті викладені основи технології виробництва експлуатаційних матеріалів, вимоги, що пред'являються до них, основні властивості і методи випробувань матеріалів. Наведено основні різновиди, типи та марки палив, експлуатаційних матеріалів та технічних рідин, що використовуються при експлуатації та обслуговуванні засобів транспорту. Призначений для бакалаврів усіх форм навчання за освітньою програмою «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».
Keywords: технологія виробництва експлуатаційних матеріалів; автомобільні бензини; дизельні палива; альтернативні палива; моторні оливи; конструкційно-ремонтні матеріали; 629.33(07)