Маховик переменного момента инерции - Ильченко, А. В.; Ломакин, В. О.; Ільченко, А. В.; Ломакін, В. О.; Ilchenko, A.; Lomakin, V. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2010)
Предложена новая конструкция маховика переменного момента инерции для двигателя внутреннего сгорания.
Маховик змінного моменту інерції
Variable flywheel
Keywords: маховик; момент инерции; двигатель внутреннего сгорания; частота вращения; электронный блок управления; маховик; момент інерції; двигун внутрішнього згорання; частота обертання; електронний блок керування; flywheel; inertia moment; internal combustion engine; rotational rate; electronic control module; 621.43