Управління логістичною діяльністю підприємства - Панченко, Андрій Сергійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В кваліфікаційній роботі визначено сутність понять «логістика», «логістична система», «логістична діяльність підприємства», їх особливості та складові елементи, перелік функцій і задач логістичної діяльності підприємства; розглянуто функції, принципи та підходи до управління логістичною діяльністю підприємства; проаналізувано результати роботи ПрАТ «АТП - 16355» за останні 5 років; вдосконалено методичний підхід щодо оцінки ефективності управління логістичною діяльністю підприємства та виконано його апробацію; запропоновано заходи з покращення управління логістичною діяльністю на підприємстві, а саме реінжиніринг бізнеспроцесу «транспортування», а також проведено техніко-економічну оцінку практичних рекомендацій.
Keywords: логістична діяльність підприємства; логістична система; оцінка ефективності управління; логістичні бізнес-процеси