Обгрунтування управлінських рішень при розробці та впровадженні систем менеджменту інформаційної безпеки методом аналізу ієрархій - Фастовець, В. І. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Розглянуто метод аналізу ієрархій, який використовується при обґрунтуванні управлінських рішень при розробці та впровадженні систем менеджменту інформаційної безпеки та наведено приклад.
Keywords: метод аналізу ієрархій; управлінські рішення; системи менеджменту інформаційної безпеки.