Проєкт поста з контролю токсичності ВГ у СТО ХНАДУ - Росподнюк, Максим Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2024)
Об’єкт дослідження – відпрацьовані гази легкових автомобілів. Мета проекту – розробити заходи з перевірки відпрацьованих газів легкових автомобілів. У дипломному проекті виконано технологічний розрахунок підприємства автомобільного транспорту, запропоновано пост з перевірки токсичності відпрацьованих газів. Виконано аналіз газоаналізаторів для перевірки токсичності відпрацьованих газів легкових автомобілів . Освітлено питання безпеки життєдіяльності на підприємстві. Виконано техніко-економічну оцінку проектних рішень.
Keywords: РОЗРАХУНОК; ОБСЛУГОВУВАННЯ; ВСТАТКУВАННЯ; ПРИЛАД; ПАЛИВО; ПЕРЕВІРКА; ВІДПРАЦЬОВАНІ ГАЗИ; ТЕХНІКА БЕЗПЕКІ