Розробка додаткового робочого обладнання малогабаритних екскаваторів. - Луханін, Денис Дмитрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломній роботі здійснена розробка та уніфікація робочого обладнання малогабаритного екскаватора. Дипломна робота містить обґрунтування актуальності впровадження нових технологій в конструкціяї малогабаритних екскаваторів. Екскаватори оснащуються стандартним обладнанням і обладнанням, що спеціально розробляється в дипломній роботі. Розглянуті питання з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях, проведені техніко-економічні розрахунки.
Keywords: екскаватор; надійність; гідропривід; робоче обладнання