Спосiб приготування бетонної сумiшi - Ольгiнськiй, Олександр Георгiйович; Рiдкозубов, Олександр Олексійович; Бугаєвський, Сергій Олександрович (My University, 2002)
Спосіб приготування бетонної суміші, який включає активацію дрібного заповнювача розчином солей, що гідролізуються, змішування з цементом і водою замішування, який відрізняється тим, що як дрібний використовують заповнювач із високим вмістом (не більше 13,0%) пилоглинистих домішок, а як солі, що гідролізуються, використовують у вигляді розчину з та замішують суміш водним розчином лігносульфонату технічного 0,3% по сухій речовині від маси цементу.
Keywords: дорожньо-будiвельнi матерiали, бетони