Організація обліку операцій з основними засобами - Жердзіцький, Євген Володимирович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Визначена економічна сутність основних засобів підприємства у сучасній економічній літературі; проведено фінансово-економічний аналіз ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ»; розроблено порядок проведення консервації та розконсервації основних засобів та надано рекомендації щодо удосконалення документального оформлення таких операцій на підприємстві ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ».
Keywords: облік; основні засоби; знос; амортизація; оцінка; консервація