НАЦІОНАЛЬНЕ ЗАКОНОДАВСТВО ЩОДО ДЕРЖАВНО-УПРАВЛІНСЬКИХ МЕХАНІЗМІВ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ - Леонтьєва, Л. В.; Гончарова, І. Ю.; Ільченко, О. А.; Леонтьева, Л. В.; Гончарова, И. Ю.; Ильченко, О. А.; Leontieva, L.; Goncharova, I.; Ilchenko, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2013)
Проаналізовано державно-управлінську діяльність по забезпеченню безпеки дорожнього руху в Україні, та на підставі системного аналізу кращого європейського досвіду запропоновано шляхи щодо її удосконалення.
НАЦИОНАЛЬНОЕ ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВО В ОТНОШЕНИИ ГОСУДАРСТВЕННО-УПРАВЛЕНЧЕСКИХ МЕХАНИЗМОВ ОБЕСПЕЧЕНИЯ БЕЗОПАСНОСТИ ДОРОЖНОГО ДВИЖЕНИЯ
NATIONAL LEGISLATION, IN RESPECT OF PUBLIC MANAGEMENT MECHANISMS FOR ENSURING ROAD TRAFFIC SAFETY
Keywords: дорожній рух; безпека дорожнього руху; державно-управлінські механізми; дорожньо-транспортні пригоди; європейський досвід; дорожное движение; безопасность дорожного движения; государственно-управленческие механизмы; дорожно-транспортные происшествия; европейский опыт; traffic; traffic safety; public management mechanisms; traffic accidents; European experience; 651.13