Дослідження впливу швидкості руху на ефективність функціонування транспортної мережі м. Харкова - Капрош, Леонід Леонідович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
Метою дипломної роботи с дослідження впливу швидкості руху на ефективність функціонування транспортної мережі в Індустріальному районі м. Харкова (обмежена вулицями: бул. Івана Каркача, вул. Луї Пастера, просп. Московський та Окружною дорогою). Об’єкт дослідження - процес руху транспортних потоків по транспортної мережі міст. Предмет дослідження показники функціонування системи управління дорожнім рухом. Наукові результати дипломної роботи. Набули подальшого розвитку наукові підходи дослідження руху транспортних потоків, які полягають в наступному: розроблено транспортна модель на основі якої визначені залежності впливу швидкості руху на показники ефективності функціонування системи управління дорожнім рухом. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при дослідженнях транспортних систем міст.
Keywords: транспортний потік; транспортні засоби; транспортна модель; організація дорожнього руху; кореспонденція; швидкість; інтенсивність