ІНТЕЛЕКТУАЛІЗАЦІЯ ТРАНСПОРТНИХ МАШИН, СИСТЕМ ТА ОРГАНІЗАЦІЙ - Алексієв, Володимир Олегович; Борисенко, О. Л.; Відміш, А. А.; Алексеев, Владимир Олегович; Видмиш, А. А.; Aleksiyev, V.; Borisenko, A.; Vidmish, A. (Харьковский национальный автомобильно-дорожный университет, 2011)
Розглядається застосування мехатроніки, телематики та синергетики на транспорті для вирішення задач інформаційного розвитку транспортної інфраструктури міст та регіонів.
ИНТЕЛЛЕКТУАЛИЗАЦИЯ ТРАНСПОРТНЫХ МАШИН, СИСТЕМ И ОРГАНИЗАЦИЙ
INTELLECTUALIZATION OF TRANSPORT MACHINERY, SYSTEMS AND ENTERPRISES
Keywords: транспортна телематика; розподілені системи; інформаційний розвиток; транспортная телематика; распределенные системы; информационное развитие; transport telematics; distributed systems; information development; 004.8(07)