Формування управлінських бізнес-процесів у структурі управління авторемонтного підприємства - Горєлов, Д. О.; Лаврова, Ю. В. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2011)
Стаття присвячена проблемам організації процесу управління на підприємстві. Сформулювало загальні засади формування циклу управлінських бізнес-процесів на авторемонтному підприємстві. Запропонований цикл забезпечує безперервне вдосконалення бізнес-процесів підприємства згідно міжнародних стандартів якості ISO та здійснюється на основі доповненого циклу Демінга.
Keywords: управління; бізнес-процес; організація; управлінський цикл; management; business process; organization; administrative cycle; 330.658.012.32