Підвищення ефективності процесів ТО та Р на ПАТ - Матвєєв, Валерій Вадимович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
Мета роботи – підвищення якості послуг на підприємствах автосервісу шляхом забезпечення ефективності управління виробничим процесом. Об’єкт дослідження – процес функціонування системи управління підприємств автомобільного транспорту, що забезпечує виробничу діяльність при наданні послуг. Предмет дослідження – організаційні і управлінські функції і відносини елементів системи управління, що визначають протікання виробничого процесу автосервісного підприємства. В роботі здійснено детальний аналіз літературних джерел з проблеми формування і функціонування систем управління підприємств автомобільного транспорту.
Keywords: АВТОСЕРВІС; АВТОМОБІЛІ; ПОСЛУГА; ВИРОБНИЧИЙ ПРОЦЕС; СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ; СТРУКТУРА; МОДЕЛІ УПРАВЛІННЯ; ДОСЛІДЖЕННЯ.