Метод парціальних прискорень та його застосування в динаміці мобільних машин : колективна монографія - Артьомов, М. П.; Лебедєв, А. Т.; Подригало, М. А.; Полянський, О. С.; Клец, Д. М.; Коробко, А. І.; Задорожня, В. В. (Вид-во Естет Прінт, 2025)
Запропановано новий метод дослідження динаміки машин – метод парціальних прискорень. Наведено приклади застосування методу під час проведення динамічних (кваліметричних) випробувань мобільних машин. Видання призначене для здобувачів освіти, магістрантів, аспірантів й науковців, що займаються динамікою машин.
Keywords: динаміка машин; метод парціальних прискорень випррб; випробування; 629.017