Розробка технології виробництва асфальтополімербетонних сумішей з детальною розробкою технології отримання бітумів модифікованих полімерами на АБЗ, що реконструюється - Драпалюк, Андрій Петрович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
На основі зробленого аналізу літературних джерел та експериментальних даних досліджень, стосовно властивостей бітумополімерних в’яжучих (БПВ), обґрунтовано вибір полімеру класу термоеластопласту, використання якого забезпечує отримання БПВ з високими властивостями і надійних в експлуатації асфальтових бетонів. Доведена доцільність застосування БПВ для поліпшення якості, температурної стійкості та довговічності асфальтобетонних покриттів доріг.
Keywords: бітум; полімер; модифіковані в’яжучі; мінеральні матеріали; асфальтополімербетонна суміш; асфальтополімербетон