Розробка зони ЩО вантажних автомобілів на ПАТ - Даміров, Руслан Алмазович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
У дипломному проекті розроблена зона щоденного обслуговування з кількістю 86 автомобілів RenaultMagnum і середнім пробігом 700 км. Визначено кількість робіт на АТП, розрахункова кількість працівників, дільниць, площ необхідних споруд. Розроблені карти ескізів на кожний вид робіт які проводяться при щоденному обслуговуванні. Проведений аналіз оснащення і обране обладнання яке необхідно для ЩО. Розроблені заходи щодо безпеки життя і діяльності людини на автомобільному підприємстві. Проведена якісна оцінка технологічних рішень.
Keywords: ЩОДЕННЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; ВИРОБНИЧИЙ КОРПУС; RENAULT MAGNUM; АТП; ПРИБИРАЛЬНО МИЙНІ РОБОТИ (ПМР); ПІДПРИЄМСТВО; МАСТИЛЬНО-ЗАПРАВНІ РОБОТИ; ТИСК У ШИНАХ