Впровадження заходів з організації пріоритету руху МПТ на показники якості ОДР - Шаповал, Наталія Анатоліївна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2022)
Метою дослідження є дослідження показників оцінки ефективності функціонування маршрутної мережі. Об’єкт дослідження – процес руху транспортних і пасажирських потоків по вулично-дорожній мережі міст. Предмет дослідження – оцінки ефективності функціонування маршрутної мережі. Наукові результати магістерської роботи. Набули подальшого розвитку наукові підходи дослідження пасажиропотоків, які полягають в наступному: - розроблено транспортна модель на основі якої визначені залежності впливу довжини маршрутної мережі на показники оцінки ефективності функціонування маршрутної мережі. Рекомендації з впровадження: розробки можуть бути використані при дослідженнях транспортних систем міст.
Keywords: вулично-дорожня мережа; транспортний потік; ефективність дорожнього руху; моделювання транспортних систем