Формування інвестиційного портфеля підприємства у міжнародному середовищі - Попкова, К. О.; Покатаєва, К. П. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2012)
У статті запропоновано механізм формування інвестиційного портфеля підприємства у міжнародному середовищі, який дає змогу інвестору врахувати власні пріоритети та створити баланс між ризиком і доходом.
Keywords: інвестиційний портфель; ризик; інвестор; фінансовий ринок; оптимальна структура; investment portfolio; risk; investor; financial market; optimum structure; 330.131.7