Вплив надлишковості вимірювань на метрологічну надійність інформаційно-вимірювальної системи тиску - Алиєв, Орхан Велійович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2025)
У рамках даної кваліфікаційної роботи розглянуто теоретичні засади, моделі та практичні аспекти впровадження надлишкових вимірювань у системах контролю тиску. Особлива увага приділена використанню сучасних методів аналізу даних, включаючи фільтрацію, інтерполяцію та залучення нейронних мереж для відновлення сигналів при відмові окремих каналів.
Keywords: вимірювальна лінія; датчик тиску; інерційність; інформаційно-вимірювальна система тиску; метрологічна надійність; надлишковість вимірювання